вторник, 8 января 2013 г.

Правила поведінки учнів Запорізького НВК «Вибір»


1.     Учень приходить на урок за 10 хвилин до початку занять. При  вході у школу дотримується правил ввічливості, знімає в гардеробі верхній одяг, міняє взуття і прямує до місця проведення уроку.
2.     Забороняється приносити до школи та на її території з будь-якою метою і використовувати будь-яким засобом зброю, вибухові або вогненебезпечні предмети і речовини; спиртні напої, наркотики, інші одурманюючі речовини та отрути, газові балончики.
3.     Не дозволяється без дозволу педагогів йти зі школи і з її території в урочний час. У разі пропуску навчальних занять учень повинен пред’явити класному керівнику довідку від лікаря або записку від батьків (або особи, яка їх заміняє) про причину відсутності на заняттях.
4.     Учні бережуть майно школи, надають посильну допомогу в його ремонті, охайно відносяться як до свого так і до чужого майна.
5.     Під час перерви учні зобов’язані: вийти з класу, рухаючись коридорами, сходами, триматися правої сторони; підкорятися вимогам працівників школи, черговим учням; у разі спізнення на урок постукати у двері кабінету, зайти, привітатися з вчителем, вибачитися за запізнення, і попросити дозволу сісти на місце.
6.     Під час перерв учням забороняється: бігати сходами, поблизу вікон і в інших місцях, не пристосованих для ігор; штовхати один одного, кидатися предметами і застосовувати фізичну силу для вирішення будь-якої проблеми, вживати непристойні вирази та жести на адресу будь-яких осіб, шуміти, заважати відпочивати іншим; палити в будівлі і на території школи.
7.     Учні знаходячись в їдальні: дотримуються черги при купівлі їжі; проявляють увагу й обережність при отриманні і вживанні гарячих та рідких страв; вживають їжу й напої, придбані в їдальні чи принесені з собою тільки в їдальні; прибирають за собою столові прибори та посуд після вживання їжі.
8.     У разі виникнення травми учень повинен доповісти про випадок класному керівнику і адміністрації школи.

Комментариев нет:

Отправить комментарий